Me advise you!

Chacha! Ser att min blogg är redan grymt poppis ;). I alla fall så tänkte jag bara tipsa om en toppensak som bara är för mig (!!) nämligen:
Dyrt men bra , my style. "Sminkborttagningspadds" och den orangea flaskan är en superbra rengöringsmedel till ansiktet/ansiktsvatten. Som rengör huden,slätar ut den & minskar utslag.
(ja,som jag även sa i mitt videoinlägget inspirerar & tipsar jag andra tjejer att blir lika perfekta som mig,så det här blev ett litet tips till er!)

Kommentera mera

Bildbevis bitches ;)
Hejsansvejsan!

Vad kul att jag redan har fått 102 besökare! Men varför så lite kommentarer , är ni blyga,avundsjuka eller bara anmält tråkiga? Kom igen nu vad tycker ni om min blogg? <3
Om ni inte bara kan sätta ordet för den kanske jag kan hjälpa er med lite alternativ:
1. Den verkar asbra,kommer självklart att följa den!
2. Vet inte riktigt än,men får väl komma tillbaka och kolla hur den är
3. Gud vilken fjollblogg -.- ( som om,liksom min blogg är finast ju :D)

Aja nu ska jag & mina söta vänner äta middag. Ses!

På landet!


P.S VI HATAR MYROR SOM NI SER,HAHA.



Kontakta mej? ;)


Besökare?

Hellu sötnosar!

Jag har faktiskt bara sagt till två stycken att jag har den här bloggen , och samma dag som jag skapade den så fick jag direkt 29 besökare utan att ens sagt något. Men gossips sprider sig snabbt om intressanta personer antar jag. Vem vill inte läsa min blogg? =) men kul att ni hittat hit iaf. So who am i?
Jo jag är Caroline men kallas för Carrobaby. Jag har bloggat innan då det gick väldigt bra! Men sen tröttnade jag. Så nu tänkte jag börja blogga igen! Jag är 14 och bor i stan. Jag älskar mode,smink,att fika och resa. Även vänner är ju grymt trevligt. Den här bloggen kommer handla om pretty me and my life. Och design kommer förmodligen komma
redan imorgon. Jaa det är väl det mesta jag har att säga just nu. Men keep lookin guys!
Snart kommer min blogg vara asbra och skitkul att läsa. Och även på top :)
See you<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0