Lite småshopping tills imorgon!

2 söta linnen och en skitsöt kjol , man ser den inte så bra men ni kommer säkert få se den i en dagens outfit! Shit min blogg börjar bli läskigt likt en modeblogg :S jag vill inte direkt vara den 1000001: onde modebloggen. Jag ska försöka hålla mig till alla kategorier i min blogg! Men det kommer bli mycket mer videos iaf nu när jag har skaffat även:



- Nytt objektiv + vad heter den där staven?! :P aja för er som inte visste det så har jag faktiskt en systemkamera och alla utom denna (web-bild) är fotade med den.

Plus att jag kommer skriva mycket mer tips-listor om allt från att vara the attention girl , från utseende och fablife! Sånt jag är expert på ;). Hahah. Men nu ska jag packa det sista! Puss & kram <3

Vi kör en hiss & diss lista helt enkelt...

Hóla mi los fans! Hihi jag går ju på spanska , visst är jag duktigt?! :D. Iaf tänkte köra en hiss & diss innan jag går ut och sätter mig o äter frukost utomhus! Det är bara så härligt ute! De som sitter inne idag är totala muppar , anyway to the hiss & diss ;)
- Mina naglar får en fet hiss! How wonderful ain't them?! så snyggt när man är brun. Har på tånaglarna också!
- Love milly klänningarna! De är helt underbara!! De är som det nya odd molly!! Verkligen såå 2010.
- Éstee laduer nya läppglans. Perfa färger på sommaren och räcker säkert gott! Hmm skulle sitta fint med ett sånt till portugal , kanske kan köpa ett på arlanda! Jag älskar liksom att shoppa innan resor bara! Kanske inte så konstigt jag älskar ju typ alltid att shoppa..;)

- Toni braxton har skitfin röst. Dock brukar jag gilla låtar med lite mer action då! Men mest för hennes vackra hår och fina röst. Ska nog säga som hon till alla killar jag tröttnat på - you , you are soo yesterday!
- lebbar & konstiga brudar som addar en på msn! Helt sick. Alltså msn konversationen 1 bevisar hur omogna folk är och vilket kinda liv de måste ha. Tvåan , vad ska man säga? fattar de inte att man inte vill höra deras historier om man redan sagt man är hetro och allt?? usch så skabbigt. Och att de till och med inte fattar ironi. Gud folk är bra konstiga..
- MYGGOR!! Euw alltså. Och fan vad jobbigt det är med myggbet. Jag har jätte älskat blod enligt myggorna!! Så irriterande. De ska dööööö.
- Kaxiga småglin! Finns det något värre eller. Man vill ju liksom inte slå de...eller jo det är just det man vill!!! De är snoriga , fula och kaxiga som fan. Man vill ju bara slå sönder de.Men då åker man på en jobbig kossa (en försvarar-mamma) gud kan någon ta bort de ur landet eller! Men alltså vad får de allt ifrån? träffade på en fyraåring för inte länge sen på en fotbolls plan och bara för att han inte vann så skrek han hora? omg liksom.

Så håller ni med mig om min lista? ;) aja byebye bitches!

Guess what?!

Vi missade planet! Egentligen skulle jag har varit framme i portugal nu! Men vi hade tagit fel på tiden och ska ist åka på tisdag. Åh så segt. Men det blir ändå bra eftersom jag nog behöver packa ut min väska och packa om eftersom jag tog för mycket kläder , som alltid ;) hihi. Jag hann inte uppdatera er om detta igår men det var ju sån kaos! Gash tänk er ifall ni levde ett sånt crazy life som jag , va?! haha. Men som tröst ska jag iaf fixa lite glass med jordgubbar , mums!
Så på tisdag drar jag till portugal i 12 dagar (egentligen skulle det vart fjorton men nu blev det ju som det blev).
Chao bitches<3

Något jag bara är tvungen att svara på..

Nu är det så att det någon "julia" som tycker jag är rasist. Det är himla tråkigt att alla ska vara så jävla stela och ha taggarna utåt. Nu var den här julia lite för snabb på sak för att kunna på peka något sånt!! Jag menade på skoj att de också skulle ha en fin midsommar för att det är ju inte direkt någon "blatte-grej" utan mer något otroligt svenskt. *Suck* och det var ju så jag menade. Vilket jag tror att de flesta hjärnor här har hajat. Och det hoppas jag även att ni gör. Det kanske lät misstolkande (ursäkta mig något oerhört isf -.-) men det va menat som ett skämt som mer var riktat åt att svennisar är så himla svennebanan!! Fattar ni? gash. Så nu är den saken utklarad. Jag är för fan inte rasist. Folk har kallat mig för mycket men inte det... :s
Shit folk är ju för random...

midsommar bitches!

Hellu! Detta inlägg skulle pubilicerats igår!

Igår var det ju midsommar. Och jag verkligen älskar midsommar , det känns så sommrigt! Och det blir ett perfekt adjö till Svergie eftersom imorgon åker vi till Portugal :D. Det kommer bli superhärligt. So luxury! Jag var & firade midsommar hos några vänner. Det var jättemysigt! Sorry for the bad update btw men nu ska jag bättra mig , då menar jag bättra mig! Hoppas alla haft en fin midsommar , till o med ni blattar fast ni kanske ist.. jag vet inte vad ni gör :o hihhihi ;).
Puss & kram!

Shopping som vanligt!

Hejsan allihopa!
Igår var jag med min underbara kompis i stan och shoppade,solade och fikade. Faaab ;). Det var supermysigt! Råkade bara bränna lite för mycket , oupsi hihi. Men iaf förlåt om jag inte bloggar lika mycket men bloggpaus för innebär - segare update liksom. Men jag försöker blogga så mycket som möjligt ofc. Men håll kvar för fasiken , nu har jag bara 160 läsare typ :(. Fast iof kan jag ju blogga mer! Nog med ursäkter och nu till mina fina inköp från igår:
Bild 1: skärp,body splash,hårrosetter & nagellack från h&m. Billigt skärp som hänger med you know.

Bild 2: bh & trosa från TWILFIT , absolut min favorit underklädesbutik!
Bild 1: oversize från chanel! :D (hihi ibland är jag busig mot plånboken)

Bild 2: en vanlig fin skjorta från zara!
Bild 1: kavaj från zara också!

Bild 2: Skor från betty blue.

Snyggt va? och kan ni ens tänka er då att det är ännu snyggare i verkligheten och jag vet att ni inte kan förställa er detta men det är dessutom ännu ännu snyggare på mig! ;). So awesome!
Och nu lite bilder från stan:
Mysigt!!!! Jag älskar verkligen jorgubbar. Alltså jag menar älskar. Liksom verkligen!
Fika , me like. Näee me love ;)
Pussssss.

Vad har jag haft för mig?

Hmm vad har jag gjort dessa två dagar utan update? :o jo jag har varit med på en tv-inspelning ;) där de har filmat in något program som ska sändas på fyran tror jag. Programet är iaf lite som "wipeout". Jag har iaf hjälpt till lite så att allt varit under kontroll! You know they really need my help. Men nu är jag hemma anyway!
Lite faaaaab bilder:
Lite av banan där de spelade in!
jag fick bland annat hjälpa till med publiken och vara hejarklack!
Även presentera vinnarna ville de att dear carro skulle göra!
Känner ni igen honom? *ledtråd* ;)
Hann inte ta flera bilder! Men nu ska jag ut & sola, jag har tänkt att försöka ha lite extra färg innan portugal så att jag blir ännu,ännu brunare! Smart va? Så blondebrain. Så smart. Hihi.

Trots bloggpausen..

Så kan jag inte motstå att blogga lite , thihih ;). Min statestik har ju trots allt höjts rejält eftersom jag vart länkad i gossips.se! Hihi skickade in ett litet tips. Yes even me like gossips. Men tänkte bara uppdatera från den lyxiga & mysiga kvällen igår som jag och mina kompisar hade ;)!
Vi tog ett bubbelbad mitt i natten och filade naglarna + la chokladansiktsmasker , mysmys. Och masserade varandra m.m , här är lite bilder:
naw  :D , ( haha ja det är hon som skrek som en galning i videon "på landet")
So true , my babes! * som jag inte skäms över?! -.- *


2 hot for you bitches.
Återkommer mer. Vi kan väl konstatera att bloggpausen är över , right? älskar ju liksom er , naat ;) puuussss!

En dålig nyhet!

Sorligt va? :( men faktiskt så har jag alldeles för busy life för att roa mig åt bloggning. För hur kul är det att läsa en halv uppdaterad blogg som inte ens bryr sig/ har tid?! Men lite uppdatering från igår kan ni få: jo igår åkte jag & min kompis Nathalie in till stan igen! Denna gång shoppade jag inget (chock) :O men vi åt tacobar igen ;) + yoghurt glass. Men vi åkte ofc innan bröloppet. SUCK på det! Näe nu ska jag äta frukost på terassen.
I know u love me. Be right back bitches!

En video från igår<3

Naw gulligt va? ;)

The winner!

Ja ni ser ju själva , vinnaren blev cajsa! Grattis ;) och tack för bidraget , tack alla ni andra också!! Men nu ska jag fixa mig lite för nu ska jag in till stan!
Chadå!

Nu drar jag bitches!

Hey lovers.
Nu åker jag & min vän Nathalie in till stan , det kanske blir lite shopping & fika eller något sånt. Ni vet moi ;)
Vi hörs senare. Då jag kommer säkert visa dagens outfit & veckans blogg , roligt va?! Eller kanske inte så jätte haha men aja don't miss me to much :*
Chao!

My answer..

Hey bloggläsare!
Såg en liten fjolla hade kommenterat lite här & där men namnet "albinnooo" (?) hahah vad är ditt för jäkla namn. Iaf och jag kan svara dig på en gång lite snabbt eftersom du fick igång min irritation en liten anning. För det första så är det jävligt töntigt att kommentera anonymt! För det andra skrev du att du hade sett min kommentar på en annan blogg & att du never är ett fan av mig. Och jag såg ju att du hade kommenterat innan det med samma ip-nummer innan jag hade kommenterat på den bloggen?! haha ägd. Och sen kan jag ju säga dig att om min header eller blogg inte passar dig så fuck it. Ingen har fan tvingat dig latt äsa min blogg , så då är det bara klicka bort min blogg om du ändå ska sitta som en jävla bitterfitta och kommentera massa skit. Ifall du inte gillar min blogg,läs den inte?!. Och aa man märker ju vilken nivå din humor ligger på. Alltså usch för såna som dig. Varför ska alla vara så jävla hatiska? Och vad fan har jag gjort er?! Ni ödslar ju bara massa tid på skit. Men är du nöjd nu eller albbiiino/pajas? :) liksom att fått mig lacka i någon minut. Det måste bara kännas för underbart för dig. Så värt det va?! Aja ....... ha en skitkul sommar din pussy!!

Så! Jag var bara tvungen att släppa ut min ilska ^^ men faktiskt har jag riktigt dåligt morgonhumör också. Men bara så ni vet så skiter jag ifall jag hänger ut personer i bloggen eftersom att jag är inte direkt personen som är den som står bara och tar massa skit. Big no! Och liksom it's my blogg,my rules!
p.s till inlägget nedanför så vet jag att det är told men det är lite slang om ni inte fattar, som typ me like ;) hoppas det inte stör er för mycket!
Puss & kram!

Have i tell ya before?

Att jag gör gratis designer?? Eller alltså headers! Så om ni vill ha en header designad av mig så är det bara att mejla till mig :
[email protected] <3'

Skriv ämne 'header' och välj någon av dessa mallar:
eller..
och..
(under hjärtat står det: valfri symbol eller ej) annars..
Om ni vill ha en header så får ni:
  • självklart välja färg/backgrundbild själva
  • välja typsnitt & vad det ska stå
  • och hur många bilder det ska vara!
  • ni kan även få skissa egna mallar och ta kort sedan maila in till mig som sagt ;)
  • och sen kan välja detaljer och sånt också!
Men jag funderar på att skapa en flik om mina gratis designer! Men nu vet ni iaf att ifall ni vill ha gratis header så komsikosmi ;)
Puss!!!

(Mobilblogg)

Hello bitches! *ursäkta fjortishälsningen*  iaf just nu äter jag ben & Jerry's a.k.a världens godaste glass! Alltså jag kan inte låta bli att unna mig bj på sommaren! Inte duktigt! Men till glassen så har jag jordgubbar till , skitsmarrigt! Grädde på moset alltså ;) lite små sommarlyx! Nog om gottigheter och in med fakta! Jag är hos min..ja vad ska man kalla honom? sötnosen S! Och snart ska vi typ se film med hans lillsyrra thihi.
Ni får ha det så bra så återkommer jag efter jag har sett klart pingu & käkat min supergoda glass!

Morgones planer!

Good morning sweeties , det här ska jag sysselsätta mig med snart:
There we got a really carrobaby-touch! Japp jag ska spraya mig lite blondare. Älska blondt?! ;). Sen vet jag inte riktigt mer vad som kommer hända idag eftersom jag trots allt nyss vaknat. Men mer update om det kommer senare!
Men vad tycker ni att jag ska blogga om idag då,dear fanz?! just det jag ska utse veckans blogg idag bland annat! Om ni har något önskemål på vad jag ska blogga om så är det bara att skriva en kommentar nedanför! Insperation hittar ni på fliken : kategorier!
Pusspuss! p.s vad tycker ni låter bäst "so just carrobaby" eller "just so carrobaby" hmm, hard decision!

Sun kissed girls on the beach.

Hellu snyggisar!

Idag har jag & en friend varit på stranden och stekt på i solen , grymt?! Och jag har även tagit årets första dopp! Wihoo. Känner mig så duktig :D. Är vanligtvis största badkrukan men idag fick jag någon typisk carrobaby-power och bara sprang ner i det iskalla vattnet , brr!  Sen har vi myst med min kompis katt & även hoppat studsmatta. Det är ju askul att studsa (thihi) jag kom hem för någon stund sen i alla fall.Jag hoppas verkligen att ni inte saknat mig för mycket bara.


Och just det jag har fått bikiniränder , yeah!! Verkligen somrigt & fresh att vara brun o fin. Underbart med detta pigment jag har alltså. Q: har ni blivit lite bruna än? ;)


Anyway här kommer dagens bilder:
härlig bild va?! det var dagens lunch!
En nice hoppbild ;D
Nice hoppbild # 2 !!
Bildbevis att jag badade!!
Ma amigaaa :)
Och hennes sötsöta katt!! Grr..
Det var lite bilder från idag! Pussy

Music á la Carrobaby!

Hejsan snyggon!
Fick ett önskemål om att berätta om min musiksmak , och sure! Dessa låtar diggar jag just nu:


& även:
- billionaire
- omg
- midnight fantasy
- skaka rumpa
- pon de floor
- california girls
Aa typ de. Men just det såg att "en viss person" hade kommenterat massa blondin skämt. Men bara så alla vet var det inte den riktiga personen. För det va inte samma ip-nummer. Så nog om oviktigt.
Uppdaterar mera sen lovers :*
p.s GLÖM INTE VECKANS BLOGG 5 INLÄGG NEDAN!! DEN AVSLUTAD OM 2 DAGAR. I KNOW U WANT ;) d.s

To know that you are everyone's dream.

Nu är jag hemma från lunchen med mina vänner! Det var sommartema på den grillbaren så vi tog jättefräscha grillspett :P och jag fick även med mig hem en lite parfym! Carrobaby have a big problemo , som stavas: shopping! Det börjar närma sig även mitt besöksrekord btw, wihoo! Så keep read on bitches ;)
Delicious!



Christian dior jadore , lovely.

Puss!

Hiss & diss by Carrobaby!!



1. Grilla!!

Jag bara älskar lukten av grillat. Och jag älskar att käka grillat. Det är speciellt så mysigt om man sitter på någon klippa med sina vänner och grillar. Såå mys!!

2. Blondt hår!
Självklar hiss alltid. Men speciellt snyggt till sommaren. Ska nog tona det ännu blondare snart<3. Blondiner 4-ever!! Så alla brunetter , släng i er i vägen ;)

3. Prickigt!

Sååå jävla sweet! Det passar till allt verkligen och känns så sommar och så 2010. Sötast är om man matchar ett par jeansshorts till en prickig topp och pilotbrillor! LOVE IT.
1. Folk som inte använder deodoranter på sommarn?!?!

Det är bara för disgusting!! Att folk inte lär sig att vara hygieniska "suck" och att de inte tänker på hur odeskret det stinker bland andra människor. Tur att varken jag eller mina vänner går ut på sommaren utan deo!!
2. Anonyma no lifers..


Alla på bilden ovan är anonyma små jävlar. Säkert avundsjuka snorungar , på nio år kanske?! Alltså shit vad gör ni här inne,stick?! För de första är ni omogna och hör inte hemma här. För det andra tar jag inte ens åt mig. Jag bara bläddrar ner jag kollar inte ens vad ni skriver. För att ni har sån liten betydelse i mitt liv, så jag kan inte bry mig om er. Jag ödslar för mycket tid om jag ska sitta och läsa skräpkommentarer. Och ingen har tvingat er läsa min blogg , am i to good for you then go to hell ;) så ni är både onödiga för er & mig. Gud vågar ni inte stå ens för vilka ni är så betyder ju det att ni är ganska så svaga människor?!


Det var allt för idag , nu ska jag åka & luncha i stan med två kompisar!!
p.s tycker ni att mina hiss & diss "layout's" är fina eller ska jag kanske ta några andra. Har två andra. Glöm inte nu mina snart 200 readers att kommentera ;)


Nice skin!!

Godmorgon världen!! Hoppas ni mår lika bra som mig :D
Just nu ska jag snart trycka i mig lite frukost kanske en kiwi med något (so just carrobaby med kiwi!!) i alla fall. Jag tänkte bara visa hur brun jag har blivit!! Awesome. Älskar att känna sig brun & fräsch. Eftersom jag har så bra pigment behöver inte jag ens sola solarium som de flesta. Perfect! Slipper man slösa sina shoppingpengar på det ;) snart ska jag nog sätta mig & steka ännu mer!! Yehaa.
// Pussar Carro<3

Fanbilder!!

Hejsansvejsan! Snart ska jag ut på en powerwalk här ;) men innan det tänkte jag lägga upp lite fina idolbilder som jag fått :D
ni vet ju att ni alltid kan skicka in idolbilder till : [email protected] <3
so true,tackar!! av: nina
så fin :D av: sofia
Haha vad gulligt (men fatta inte riktigt det där med ben&jerry's?? :S) av : tanya
TACK SÅ MYCKET :*

Veckans blogg?!

Hellu alla som läser min blogg all the time ;) <3
Fick ett önskemål om att utse veckans blogg! Och jag tänkte , jo visst varför inte? men då vill jag göra det på mitt sätt , alltså carrobaby's sätt. Om du vill bli veckans blogg så är detta du behöver göra:



I wish you luck ;)



Carro <3 makeup...

1. En självklara etta blir : christian dior diorskin forever - flytande foundation
2. På andra plats kommer underbara: björn axen organic - schampoo
3. En toppentrea: i.d - rougeborste
4. Fyran hissas med: eeste lauder nail polish fuschia - nagellack
5. Här kommer the great: britney spears curios - parfym
6. Ett sjätte superfynd är: l'oreal glam shine 6 hours - läppglans
7. Sist men inte minst: mac eyeshadow (gyllenebrun) - ögonskugga
ååååh i löööv it  :D <3 kan inte bli mer carrobaby!!

My dear iphone <3

Alla som någon gång tvekar på vilken mobil ni ska köpa , så är klart mitt råd: KÖP IPHONE!! Lugnt  den bästa mobilen!?  men det var någon liten fjortis som ville jag skulle visa den , och vad gör man inte för sin läsare!? ;)
Alltså IPHONE =


Like a little secret..

(sorry för dålig bildkvalité)
To the thing, visste ni att jag faktiskt "provocerar" lite extra i bloggen?! Alltså jag spelar inte direkt någon roll som Kissie men jag överdriver det hela lite så det ska bli lite extra med humor,glamoröst och sött. Jag liksom förstärker själva Carrobaby i bloggen , för den ska vara lite roligare osv att läsa. Det klart jag inte är exakt så som jag är i bloggen inte heller som i videosarna. Så nu kan liksom sluta klaga på att jag är så "Äcklig och hemsk" eftersom att i verkligheten är jag bara som en liten bit av kakan. Som sagt att jag överdriver mig själv i bloggen.

P.s 1: jag hinner inte svara på alla kommentarer och det blir ju rätt enformigt om jag bara ska svara här i bloggen och faktiskt så är det ingenting jag är i behov utav , att svara på några skitkommentarer.

P.s 2: Som ett minisvar till en kommentar i förra inlägget: klart jag kan visa mina idolbilder,min iphone och mina underbara vänner?! :)
Puss & kram på er läsare!

Ska bada på ett inomhusbad idag!

Cha cha fanz.
Nu drar jag iväg med mina älskade kompisar. Vi ska bada :D. Här bjuder jag även på en liten facelook:
Gud vad somrigt,blondt och fint mitt hår ser ut , love it!

Answers honeys..

1. Aww shit vad avundsjuk! Jag förstår inte varför det finns så sorgliga människor så att de slösar sin energi på att skriva massa lögner. Men aja det får mina kära kompisar ett gott skratt...(de sitter och skrattar högt..)
2.Det klart jag tvättar det varje dag?! euw om man inte gör det lixom. Och jaa alltså det är så fint mitt hår att man helt enkelt inte kan sluta!!! ;)
3. Lilla gmn är du så orginell då? jag vågar iaf göra vad jag vill,stå för mina åsikter och säga och göra vad jag vill. Man märker ju att det jag gör är vad du drömmer om men du är en sån medelperson , tråkmåns som inte vågar göra det jag gör. Och har en sån där typiskt tråkig blogg. Och mm stjärnorna har jag fått insperation men inte utav kissie!?!?!
4. Hahaha jättefin amatörblogg. Och jag tar faktiskt inte åt mig utav någon liten 98:a. Som gör fjortisposer 2010 , fjolliiiigt. Men lilla gumman både du och jag vet att jag är ditt fan....
5. Jaa man vet aldrig vad som händer idag,jag är rätt spontan när det är sommarlov! Oh yes jga har äntligen sommarlov.
Puss & kram , ska bli bättre på uppdatering.

Ben & herrys...

Ett videoinlägg till er kära läsare ;) , eftersom jag vet att ni älskar mina videos ju!

Naw wannabe-bloggarna är back on track!

Titta så sött i mean fjortisblogg? feliciababe , haha! Gulligt att det finns små härmapor lite överallt , att jag är en förebild betyder inte man behöver kopiera det jag skriver osv. Men nu har ni copycats fått era sekunders uppmärksamhet från eran idol. Men skitsamma jag har alldeles för busy life för att bry mig om några småskrutt , pusshej!
P.S LITE FAIL I FÖRRA INLÄGGET , MENADE VÄNSTER HÖHÖ ;)

Well all my hundred readers...

Är det något speciellt ni vill jag ska blogga om? kom igen nu tyck till ;).

Stannade hemma idag!

carrobaby-lunch.
Busiiigt!!!
Har sån mensvärk,usch! Så jag stannade hemma idag "/ hur ska skolan klara sig utan deras sunshine??. Stackars världen :(. Men nu sitter jag iaf och äter lite nyttig lunch,mm känns good! Kommer uppdatea mer senare. Om jag uppdaterar mer så kan ni kommentera mer,deal? ;) alltså konstigt att så många sitter och läser men ingen säger något. Är ni typ i chock eller? Kan förstå er iof. Men vi ses med massor mysiga inlägg sen puss!!

My sweet monkey.

Älskar den här söta saken som jag fick i julas<3 den kommer från : http://coolstuff.se , och den är bara så carrobaby! Liksom jag som är lite kinda divig ibland orkar jag inte ibland blåsa mina naglar själv?! så då passar det perfekt med en betjänt på batteri typ,aaw borde skaffa en betjänt robot i framtiden! So me!!

Japp inte bara stan..

Att jag bor både ute på Lidingö och i stan? alltså varannan vecka.



Men exakt vart säger jag inte ;) man vill ju inte liksom ha stalkers...?! har ju faktiskt hänt innan,vilket bara är rätt creepy. So nepp no stalkers please!

Jag behöver inte direkt sillikon with this lips...

Wow säger jag bara. Det var "någon" som kommenterade det idag men har faktiskt annars inte tänkt på det innan ;)



And yesterday was a shoppingday!

Chacha!
Missed me?! sorry for that. Igår var jag i stan med Julia. Julia var lite småsur för att hon fick bära lmina kassar eftersom jag hade så många! Men vad är vänner annars till för om inte hjälpa en shopaholic?! ;). I alla fall så shoppade vi igår som sagt och var två riktiga busar som åt sån där fet glass,tror det var: ben & herry (jag håller inte koll på glassarter eftersom jag är inte en sån som äter glass utan jag är mer en hälsosam tjej!) itur att jag inte äter ofta alls då. Eftersom man inte direkt vill komma till beachen 2010 med värsta glassmagen,disgusting?!
Shopping från igår:
Väska från *hemlig källa* - 149:-
Sånt-man-bara-behöver.. från kicks - totalt: 369:-

10 nagellack från - parelle cosmetics


Oh lala cute dress,it´s carrobaby's! Så min stil från filippa K - 599:- (plånboken snyftar fnissar)

Puttienuttie va?! en billig bikiniöverdel från H&M -.- , 129 :-

Och ett par bilder på oss i stan:
Bjuder på den ;s rätt suddig också men iphone kameror blir rätt lätt suddiga,aah!
Hihi Julia!!
(fast glassen var inte helt fel...) :o



Yesterday was a party day!!

Shit vilken vild kväll igår alltså. Firade en studentfest som man lugnt kan säga gick lite över styr ;). Men det var supertrevligt! Fast nu känner jag mig riktigt seg så jag ska ta riktigt coolish en stund nu. Lite bilder från tha night igår:
Grymt. Usch,vad huvudet snurrar & känns segt just nu. Känner mig alldeles konstig. Alltså som vanliga dagen-efter-dagar..

Euw...

Bild 1, oredigerad! Bild 2. redigerad!
Ser ni skillnaden?
Svergies största blogg , so what? hellre Svergies minsta än att se ut som hon ;s (disgusting!!)

säger bara aaaaacne!!!!


Sorry Kissie...men shit!

Har badat i min pool idag <3

Oh , i love it!! Gissa hur mkt poolpartyn det kommer bli hos mig ;)




- the truth we all know yes..!!




Omg jag är ingen fjortis?!

Såg lite aavundsjuka-säkert-emo-kommentarer som dessa:
HAHA,alltså..
10 anledningar varför jag inte är någon fjortis (so 2007)
Dah! Haha. Men såklart är jag en söt barbie ;)
Pussar.

RSS 2.0